Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for ShiRious

ShiRious
Søborg Hovedgade 169
2860 Søborg
TLF: +4527464671
CVR: 25650557

Betaling

ShiRious modtager online betalinger med Mastercard, Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

ShiRious benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 10-12 dage for Tøj da det er print-on-demand og højest 2 dage for Hammam Håndklæder.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på Hammam håndklæder da de er på lager i Danmark. De 14 dage begynder den dag varen er leveret. Du betaler selv retur omkostninger. Ved ønske om fortrydelsesret, send os da en email herom på info@shirious.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Vi tager ikke t-shirts retur da det er print-on-demand, de bliver trykt ved ordre. Sørg for at tage mål inden du bestiller så du får den rigtige størrelse. Der er størrelsesguide ved hvert produkt. Men mindre der er fejl og mangler på varen tages den selvfølgelig retur, send den en email med billeder af fejlen til info@shirious.com og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ombytning af varen

Pt. bytter vi ikke forkerte størrelser og farver så vær sikker når du bestiller. Skulle der sidde en forkert label på pakken med tshirt og det er en f.eks forkert farve, så send os en mail på info@shirious.com og vi ser på sagen om evt. ombytning. Forvent dog en leveringstid på om til 10-12 dage.

Forsendelse

Skulle din vare ikke dukke op så start med at kontakte dit lokale posthus og tjek tracking nummeret inden du kontakter os. Skulle pakken ved et uheld være blevet væk, så send os en mail på info@shirious.com. Sørg for at adressen er rigtig inden du trykker køb. Skulle du ved en fejl skrive en forkert adresse, kan vi 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til ShiRious at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til ShiRious i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
 Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

ShiRious dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

ShiRious
Søborg Hovedgade 169

TLF: +4527464671

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.